(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2026)
Ushbu maqolada hududiy iqtisodiyotni barqaror rivojlantirish sharoitida zamonaviy korxonalarning investitsion faoliyatini boshqarish va uning tahliliy strategiyalarini takomillashtirish masalalari tadqiq etilgan.