(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2026)
Mazkur maqolada Antuan de Sent-Ekzyuperining “Kichkina shahzoda” falsafiy-ertagidagi ijtimoiy masalalar badiiy va falsafiy tahlil qilinadi. Asardagi ramziy obrazlar, asosiy g‘oyalar, muallifning bolalar va kattalar munosabatlariga bo‘lgan qarashlari, hamda Kichkina shahzoda sayohat qilgan 7 sayyoradagi personajlarning shaxsiyati bugungi kun nuqtayi nazaridan badiiy talqin qilinadi.