(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqola xonandalik san’ati, an’anaviy ijrochilik yo’nalishida ayollar ovozini yo’lga qo’yishdagi amaliy ko’nikmalarni rivojlantirish va ularning ovoz tembrlarini aniqlashdagi muhim qoidalar haqida.