(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqola bugungi “Yangilanayotgan O‘zbekiston”ning san’at va madaniyat soxasiga qaratayotgan katta e’tibori, kadrlar tayyorlashdagi mavjud muammolarni bartaraf etish chara tadbirlari va shuning barobarida xalq rassomlari, yosh ijodkorlar, xalq amaliy sa’ati ustalaridan tortib san’at ixlosmandlariga cheksiz ishonch va imkoniyatlar berilganligi xaqida batafsil yozilgan.