(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Hozirgi kunda tadbirkorlikka katta e’tibor berilmoqda, shu jumladan yosh tadbirkor oilalarga kreditlar ajratilmoqda. Yildan yilga mehmonxonalarga talab ortib boryotganini e’tiborga olgan holda, uy mehmonxonalarini ko’paytirish davr talabiga aylanmoqda. Ushbu maqolada Samarqand shahrining tarixiy shahar qismidagi uy mehmonxonalarini arxitekturasini rivojlantirish bayon etilgan.