(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada, ona tili darslarida matn yaratish koʻnikmalarini shakllantirish boʻyicha, foidali ham samarali uslubiy tavsiyalar hamda matnning tuzilishi, saqlanishi va tahrir qilinishi uchun kerakli usullar va adabiyotlarning tushunchasi boʻlishi kerkligi haqida fikr yuritilgan.