(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada taniqli yozuvchi va munaqqid Ulug’bek Hamdamning hozirgi adabiy jarayonda tutgan o’rni, badiiy asarlari va ilmiy-tanqidiy faoliyati haqida maʼlumot beriladi.Uning “Sabo va Samandar”romani tahlil qilinib asarning naqadar chiroyli yozilganligini ko’rishingiz mumkin.