(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada ona tili va adabiyot fanlarini o’qitishni pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda ta’lim samaradorligini oshirish, dars jarayonida ta’limiy o’yinlar oquvchilarni faol ishtirokiga aylanish yo`llari hamda ona tili va adabiyot fanlaridagi muammoli mavzulardan kelib chiqib, bog’liq muammoni ajratib olish orqali yetuk malakaga ega bo`lishlar masalalari yoritilgan.