(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqolada yerlarni ekishga tayyorlashda qo‘llaniladigan kombinasiyalashgan mashina tekislagichi tuproq surgichining ochilish burchagi tekislagich ish ko‘rsatkichlariga ta’sirini o‘rganish bo‘ycha olib borilga tajribaviy tadqiqotlarning natijalari keltirilgan.