(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
ta’lim tizimida informatika va axborot texnologiyalari fanini o‘qitishda zamonaviy innovatsion g‘oyalar xaqida ma’lumotlar berilgan.Bugungi rivojlanyotgan dunyoda ilm fan shiddatga yangi innovatsion texnologiyalar kirib kelmoqda.