(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda ko’zi ojiz musiqachilar tayyorlsh tizimi ularga yaratib berilgan sharoitlardan haqida maʼlumot berilgan.Yurtimizda ko’zi ojiz ijodkorlar o’qitish tiflopedagogika soxasi ancha taraqqiy etmoqda