(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim turkman tilli guruhlarda ona tili va o‘qish savodxonligi darslarini tashkil etishda pedagogik texnologiyalarini qo‘llanilishi samaradorligi masalalariga bag‘ishlangan bo‘lib unda muloqot darslari, reproduktiv usullari, o‘yin texnologiyalaridan foydalanish masalalariga atroflicha fikr yuritilgan. Shu bilan birga metod va usullar orqali pedagogik texnologiya va kompetensiyalardan foydalanishning shakllari haqida fikr-mulohazalar bildirildi.