(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
ushbu maqolada bo’lajak pedagog va psixologlarda nutq madaniyatini rivojlantirishda kommunikativ sifatlarning ahamiyati tahlil etilgan bo’lib, yoshlarga ta’lim- tarbiya berishdagi muammolar ko’rib chiqilgan.