(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2026)
Ushbu maqola Autizm spektridagi nutuqni rivojlantirish va qo‘llab quvatlashga doir. Shuningdek xozirgi kunda Autizm bolalar boshqalardan o‘zining xulq-atvori, fikrlashi, muloqot qilishi va nutq rivojlanishi bilan farq qiladi.