(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Maqala Qaraqalpaqstan aymaǵında jasawshı xalıqqa, onıń tábiyatına, haywanat dúnyasına hám ekologiyalıq jaǵdaylarǵa tásir etip atırǵan hár qıylı ximikatlar haqqında jas áwladqa túsindiriw hám olardıń aldın alıw tuwralı maǵlıwmatlar ilimiy dállillengen halda mısallar arqalı túsindirilip, búgingi kúndegi áhmiyeti boyınsha jazıldı.