(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Kórkem shıǵarmalar tilin lingvopoetikalıq aspektte izertlewler házirgi zaman talaplarınıń biri bolıp, poeziyalıq shıǵarmalar tilin úyreniy máselesi arnawlı izertlewlerdi talap etedi. Maqalada kórkem shıǵarmalarda teńewlerdiń stillik qollanılıwı hám olardıń milliy tilimizdiń, lingvomádeniyatımızdıń, tillik estetikanıń rawajlanıwındaǵı ornı hám áhmiyeti boyınsha jazıldı.