(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy san’at va dizayn yo‘nalishlarining o‘zaro ta’siri, ularning integratsion mohiyati hamda estetik va amaliy ahamiyati yoritilgan. Tadqiqotda san’at va dizayn uyg‘unligining nazariy asoslari, ijodiy tajriba orqali shakllanadigan innovatsion g‘oyalar hamda ularning ta’lim va ishlab chiqarish jarayonidagi o‘rni tahlil qilingan. Integratsiya jarayoni natijasida badiiy tafakkur, estetik idrok va texnologik kompetensiyalarni rivojlantirish imkoniyatlari aniqlangan.