(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Mazkur maqolada o‘zbek tili ta’limi jarayonida xalqaro ta’lim dasturlarining integratsiyasi, ularning o‘quvchilarning til kompetensiyasiga ta’siri, metodik yondashuvlar va pedagogik samaradorligi tahlil qilinadi. Jahon tajribasiga asoslangan CLIL, IB, PYP, CEFR kabi dasturlarning mahalliy maktablarda qo‘llanilishi amaliy misollar asosida yoritiladi.