(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Mazkur maqolada yoshlarni g‘oyaviy-vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning dolzarbligi, nazariy-metodologik asoslari va amaliy yo‘nalishlari yoritilgan. Ta’lim muassasalari, oila, mahalla hamda OAV orqali yoshlar ongida milliy g‘urur va Vatanga sadoqat tuyg‘ularini shakllantirish tajribasi tahlil qilingan. Shuningdek, vatanparvarlik tarbiyasini takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.