(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada Asqad Muxtorning hayoti va ijodi hamda tarjimonlik faoliyati, Sofoklning “Shoh Edip” asari tarjimasi haqida to‘xtalib o‘tilgan.