(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada matematika fanining fikrlash qobiliyatini rivojlantirishdagi o‘rni har tomonlama tahlil qilinadi. Matematikaning mantiqiy, analitik va ijodiy tafakkur shakllanishidagi o‘rni, uning boshqa fanlar bilan integratsiyasi hamda shaxsiy rivojlanishdagi o‘rniga e’tibor qaratiladi. Tadqiqot davomida nazariy tahlil usuli asosida turli manbalar o‘rganildi va xulosalar chiqarildi.