(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Mazkur maqolada STEM (fan, texnologiya, muhandislik va matematika) ta’limining tabiiy fanlar bilan integratsiyasi o‘rganiladi. Integratsiyalashgan yondashuvlar orqali o‘quvchilarda chuqur bilimlar, amaliy ko‘nikmalar va muammolarni hal qilish qobiliyatini shakllantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot metodlari, amaliy tajribalar va ilmiy manbalar asosida samaradorlik baholangan.