(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada tikuv-trikotaj korxonalarida sun’iy intellekt (AI) va ma’lumotlarni tahlil qilish (Data Analytics) texnologiyalarini qo‘llash masalasi ko‘rib chiqiladi. Maqolada ushbu texnologiyalarning korxona samaradorligini oshirish, ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirish, sifat nazoratini yaxshilash, shuningdek, biznes qarorlarini qabul qilishda ma’lumotlarga asoslangan yondashuvni ta’minlashdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, AI va ma’lumotlarni tahlil qilish texnologiyalarini qo‘llashning afzalliklari, muammolari va kelajakdagi istiqbollari ko‘rib chiqiladi.