(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Маңғыстау облысының орталығы ақ шаңқан қала Ақтаудағы биік те еңселі, көркімен көз тартатын зәулім ғимарат – Ш.Есенов атындағы Каспий технологиялар және инжиниринг университеті екені баршаға аян. Әдемі ғимарат өлке тұрғындарының көз алдында күн санап көркейіп, ауласына дейін неше алуан заманауи үлгілермен сәндене өзгеріп келеді.