(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Сыни ойлауды дамыту технологиясында сыни ойлауды дамыту әдістеріне және студенттердің ойлау қызметін дамытуға үлкен көңіл бөлінеді. Жауаптар одан әрі сұрақтарды ынталандырған жағдайда ғана ой тірі қалады. Сыни ойлауды қалыптастыру вариативті, тәуелсіз, мағыналы позицияны білдіретін өзіне және әлемге негізгі қатынасты құруды қамтиды.