(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Магистратура – ғылым және тәжірибелі мансап жүйесінде әрі қарай дамуға мүмкіндік беретін жоғарғы оқу орнынан кейінгі саты. Магистр-мамандар өндіріс және бизнес саласында жетекшілік етуге ие болады.