(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Әрбір жетістік – табанды еңбек пен білімнің жемісі. «Білімді түлек – білікті маман – абыройлы басшы» тақырыбына арқау болған бүгінгі кейіпкеріміз – өз жолын қарапайым тарих мамандығын меңгеруден бастаған жан.