(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Студенттердің академиялық ұтқырлығы жаһандық құзыреттілікті дамытуға, мәдени алмасуға және кәсіби өсуге ықпал ететін заманауи жоғары білімнің маңызды элементі болып табылады. Бұл үдеріс студенттердің белгілі бір уақыт аралығында шетелдік оқу орындарында білім алуын қамтиды, халықаралық ортада білім мен тәжірибе алуға мүмкіндік береді.