(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Мақалада Алаш қайраткерлерінің бірі Ахмет Байтұрсынұлының қазақ мемлекеттілігінің қалыптасуына қосқан үлесі баяндалады.