(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ш.Есенов атындағы Каспий технологиялар және инжиниринг университетінің «Қазақ филологиясы» кафедрасында БББ бағдарламасы аясында оқытылатын «Қазақ тілін оқыту әдістемесі» пәні негізгі міндетті пәндердің қатарында. Бұл пән болашақ мамандарға қазақ тілін оқыту үрдісінің ғылыми негіздерін меңгеруге, тиімді әдіс-тәсілдерді қолдануға бағыт береді.