(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada yor-yor qo‘shiqlarining hududiy o‘ziga xos jihatlari va kuylanish tartibi, nikoh to‘y marosimlarida qay tarzda ijro etilishi va kelib chiqishi, aynan boshqa hududdagi yor-yorlar qaysi jihatlari bilan Xorazm yor-yorlaridan ajralib turishi haqida so‘z boradi.