(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada taniqli o‘zbek yozuvchisi Omon Muxtorning “Aflotun” romani obyekt qilib olingan bo‘lib, unda, asosan, roman poetikasi, obrazlar tizimi, ayniqsa, Suqrot, Rauf va Usmon obrazlari tahliliga e’tibor qaratilgan.