(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada taniqli o‘zbek yozuvchisi Isajon Sultonning “Boqiy darbadar” va “Ozod” romanlari obyekt qilib olingan bo‘lib, asarlardagi obrazlar va ularning ruhiyati tasviridagi o‘ziga xosliklar, shuningdek, talqindagi yangilanishlar haqida bir qancha fikr-mulohazalar yuritilgan.