(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili darslarini zamonaviy didaktik materiallar asosida tashkil etishning ahamiyati yoritilgan. Didaktik vositalarning o‘quvchilarning bilim olish jarayoniga ijobiy ta’siri, ularning fikrlash va muloqot ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, darslarda multimediali, ko‘rgazmali va interaktiv usullardan samarali foydalanish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Maqola boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari, metodistlar hamda ta’lim sohasidagi mutaxassislar uchun foydali bo‘lishi mumkin.