(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda matematikani o‘qitishda differensial yondashuvning ahamiyati, uning mazmun-mohiyati hamda amaliy qo‘llanilishi yoritilgan. Har bir o‘quvchining individual qobiliyatini inobatga olgan holda ta’lim berish orqali ularning matematik tafakkurini rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, xorijiy mamlakatlar tajribasi asosida differensial yondashuvning zamonaviy metodik jihatlari ko‘rib chiqiladi va boshlang‘ich sinflarda bu uslubni qo‘llashning samarali yo‘llari taklif etiladi.