(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada maktab darsliklarida jahon adabiyotini o‘qitishda virtual topshiriqlardan foydalanishning samaralari xususida so‘z boradi.