(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Mutaxassislik fanlarini o‘qitishning tashqi va ichki qonuniyatlari ilmiy, metodik va pedagogik jihatdan o‘qitish samaradorligini oshiradi. Ushbu maruzada biz tashqi va ichki qonuniyatlarni, ularning o‘zaro bog‘liqligini, hamda bu qonuniyatlar o‘qitish jarayoniga qanday ta’sir qilishi haqida batafsil ma’lumot beramiz.