(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada etnomadaniyat vositalari orqali o‘quvchilarda estetik did, go‘zallikni anglash va milliy qadriyatlarni qadrlash tuyg‘usini shakllantirishga oid zamonaviy metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. An’anaviy san’at, urf-odatlar, xalq ijodi vositalaridan ta’limda foydalanishning afzalliklari, pedagogik jarayonda ularni integratsiyalashning samarali usullari ilmiy asosda yoritiladi.