(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
O‘zbek folklorida oilaviy marosimning bir bo‘lagi bo‘lgan kelin salom qo‘shiqlarining yartilish shakllari, aruz vaznida yaratilgan she’r janrlari bilan qofiyalanishi jihatidan o‘xshashligi alohida ahamiyat kasb etadi.