(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Botir Zokirov – o‘zbek estradasining asoschilaridan biri, milliy musiqamizni dunyoga tanitgan va uni yuksak darajaga ko‘targan buyuk san’atkordir. Uning nomi nafaqat O‘zbekiston, balki xalqaro miqyosda ham faxr bilan tilga olinadi. Botir Zokirov ijodi, hayoti va san’atga bo‘lgan beqiyos xizmatlari haqida so‘z yuritish – bu nafaqat o‘tgan davrni yodga olish, balki kelajak uchun ilhom olish demakdir.