(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Isroil-Falastin mojarosi o’nlab yillar davom etgan, isroilliklar va falastinliklar uchun katta azob va bo’linishlarga sabab bo’lgan murakkab va chuqur ildiz otgan muammodir. Ushbu maqola mojaroning umumiy ko’rinishini taqdim etish, uning tarixiy kontekstini o’rganish, uning davom etishiga hissa qo’shadigan asosiy omillarni o’rganish va muloqotni rivojlantirish va tinch yo’l bilan hal qilishga intilish muhimligini o’rganishga qaratilgan.