(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ayol futbol oʻyinchilarning texnikasini oddiy mashqdan murakkab mashqlarga o‘rganishni ta’minlash va shu bilan birga ularning salomatligi hamda harakatchanligini oshirish usullari haqida fikr bildirilgan.