(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqalada baslawısh tálim tábiyattanıw sabaqlarında klasstan tıs jumıslar processinde balalardı tábiyat penen tanıstırıwda ámeliy islerdi shólkemlestiriwdiń nátiyjeli metodları boyınsha pikir júrgizilgen.