(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada aktyorning kasbiy mahorati va uni rivoglantirish borasidagi izlanishi shuningdek talaba yoshlarning kasbiy mahoratni o’zlashtirishga oid bilimlri haqida so’z boradi.