(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada, xaritalarni raqam tarziga aylantirish uslubiyati hamda qog‘ozdagi xaritadan raqamli xaritaga o‘tish yo’llari, fizikaviy tuzilma, mantiqiy daraja, rastrli va vektorli modellar, xususiyatlar haqida ma’lumot berib o’tilgan va tahlil qilingan.