(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada shaxsning kamol topishida oilaning yetakchi ta’sirini oila tarbiyasining o‘ziga xos milliy xususiyatlari va kamchiliklarni bartaraf etish yo‘llari, farzand tarbiyasida qo‘llanadigan usul va vositalar, insoniyatning ma’naviy rivojlanishi bilan oilada farzand tarbiyasining uyg‘unligi, oilada farzand tarbiyasidagi mahorat va madaniyatga amal qilish, oila tarbiyasiga doir muammolarning holati, qonuniyatlarini o‘rganishga qaratilgan masalalar yoritilgan.