(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Maqolada mamlakatimiz banklarining moliyaviy xizmatlari sifati va ommabopligini oshirishning hozirgi holati va ushbu masalaning amaliy yechimlari to’g’risida statistik ma’lumotlar keltirilgan. Markaziy bank hisobotlari, davlat statistika qo’mitasining ma’lumotlari va soha olimlarining amaliy tadqiqotlari shu yo’nalishda tahlil qilingan.