(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada dars jarayonida mavzu yuzasidan dars samaradorligini oshirish uchun faol bo`lgan metodlar haqida fikr yuritiladi.O`quvchilar diqqatini jalb qila olish o`qituvchi mahorati bilan o`lchanadi.