(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada boshlangʻich ta’lim ona tili fanini oʻqitish jarayonida,oʻquvchilarning darsga nisbatan qiziqishlarini orttirishga, qaratilgan innovasion texnologiyalardan keng foydalanishning samarali usullari yoritib berilgan.