(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf matematika darslarida oʻquvchilarni mantiqiy masalalar yechishda bilim, koʻnikma va malakalarini oshirishi haqida yozilgan.